Antrenor

Invata sa inoti cu antrenor personal !

Cursuri de inot cu antrenor personal in Bucuresti !

 
Invata sa inoti cu antrenor personal !Cauti un antrenor personal pentru inot in Bucuresti ? 
Iti este frica de apa si vrei sa inveti sa inoti sau sa iti perfectionezi miscarile insusite gresit prin inot ? Te preocupa sanatatea ta, aspectul fizic si vrei o doza cat mai mare de energie? Atunci ai ajuns la locul potrivit ! Antrenorii nostri sunt gata sa va ajute in functie de dorintele, nevoile si timpul pe care il aveti disponibil indiferent de varsta. Prin cursurile de inot personal trainer se urmaresc antrenamente de inot, cu antrenor personal in bazine descoperite, in aer liber, sau in cadrul salilor acoperite pe timp de iarna sau vara la ore diferite in functie de psobilitatile cursantului.

Cu ce te poate ajuta un antrenor personal la inot ?
Succesul in inot apare atunci cand motivatia devine un obicei. Un instructor personal te poate ajuta sa depasesti momentele grele si lipsa motivatiei in drumul tau spre indeplinirea obiectivelor ! El poate deveni profesorul, antrenorul tau de inot dar si prietenul tau. Pentru stabilirea acestor detalii este nevoie de comunicarea antrenor - elev, iar prin evaluarea rezultatelor si observarea atitudinii fata de curs motivatia si rezultatele vor deveni un obicei.
In cazul cursurilor de inot cu antrenor personal metodele de invatare tin cont de psihologia cursantului se urmareste adaptarea la mediul acvatic, apoi invatarea miscarilor de baza ale inotului – de la simplu la  complex si de la usor la greu– finalizand programul de lucru in functie de posibilitatile organismului si particularitatile individuale de varsta si sex cu invatarea si perfectionarea miscarilor. Trebuiesc excluse metodele dure prin care cursantii sunt fortati sa invete sa inoate, deoarece acestia pot deveni speriati sau chiar traumatizati dupa cateva ore de lucru.

Asistenta Sporita: maxim 3 persoane
076 104 1004

  1. La un antrenor de inot vor fi maxim 3 persoane. 
  2. Pretul abonamentului este de 600 de lei / 8 sedinte / 4 saptamani.
  3. Valabilitate 4 saptamani

Comunicati prin telefon daca credeti ca persoana ce urmeaza sa se prezinte la cursurile de inot are nevoie de asistenta 100% individuala. In general aceste persoane sunt copiii cu autism, tetrapareza, sindrom down etc. Acesta asistenta va fi posibila si se vor tine cont de particularitatile individuale. Va recomandam atat in cazul copiilor cat si adultilor sa luati in considerare competitia si posibilitatea de socialzare alaturi de 1, 2 cursanti de aceelasi nivel si varsta apropiata. Capacitatea de asimilare a cunostintelor este mai mare cand exista exemple de acelasi nivel in aceasi imprejurare.

Cele mai accesate pagini

Bazinul de inot Olimpia

Cursuri de inot pentru incepatori

Cursuri inot copii sector 4

Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu

Cum sa inveti sa inoti ?