Cursuri de inot la Medicina

Cursuri de inot la Medicina

Cursuri de inot pentru copii si adulti, natatie si polo pe apa !

Bazinul Facultatii de Medicina este situat in cartierul Cotroceni pe bulevardul Eroii Sanitari, nr.8, in Bucuresti. (sector 5)
Aici au posibilitatea sa faca cursuri de inot atat adultii cat si copiiClubul are un program special pentru cei care sunt incepatori, pentru copii, sau pentru cei care fac inot de performanta. Fireste, exista un program si pentru cei care vin sa inoate de placere. (agrement). Pe scurt aici intalniti toate activitatile care tin de inot: cursuri de inot pentru copii si adulti, la nivel de grup sau in regim personal. Natatie, polo pe apa si recuperare fizica prin inot sub asistenta unui kinetoterapeut. Bazinul de inot este foarte curat iar antrenorii sunt tineri cu experienta si studii superioare.Inscriere rapida si detalii prin telefon:

  • Bazinul de inot Carol Davila:
    0722 201 666 sau 0723 0000 50
  • Bazinul de inot Olimpia:
    0722 201 666 sau 0722 416 911

Precizati la aceeleasi numere de telefon daca copilul d-voastra are pana in 7 ani stie sa inoate si credeti ca poate fi selectat intr-o grupa de performanta alaturi de alti copii de aceeasi varsta care stiu sa inoate foarte bine. Daca va fi selectat va putea beneficia de intrari nelimitate in abonamentul lunar (4 saptamani) la un pret redus (300 RON) !

Cele mai accesate pagini

Cursuri inot copii sector 6

Cursuri inot copii - motive sa inveti copilul sa inoate

Cursuri de inot pentru incepatori

Cursuri inot copii in Bucuresti