Cursuri de inot in bazinul Olimpia

Cursuri de inot in bazinul Olimpia - zona Iancului

In bazinul de inot din zona Iancului sunt organizate cursurile de inot pentru adulti. Aceste cursuri presupun o urmarire precisa a cursantilor indiferent de cazuri. Chiar daca iti este frica de apa sau ai o experienta neplacuta antrenorii nostri vor avea rabdare si grija ca tu sa ai parte de cele mai sigure conditii.

Bazinul de inot Olimpia se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg.

Bazinul de inot Olimpia este disponibil cursurilor de inot pentru copii si adulti la nivel de grupa sau in regim personal trainer. Fiind acoperit bazinul de inot Olimpia este deschis atat vara cat si iarna pastrand o temperatura constanta pentru organizarea cursurilor de inot pentru ori ce varsta.

Localizarea bazinului de inot Olimpia

Bazinul de inot Olimpia se afla in incinta Clubului Sportiv Olimpia Bucuresti ! Adresa exacta: Sos. Iancului nr. 128A, sector 2 Bucuresti.

Pentru detalii si inscriere privind bazinul de inot Olimpia:

  • 0723 000 050 - Lector Universitar Dr. Pitigoi Gabriel

  • 0722 201 666 - Asistent Universitar Dr. Petrescu Silviu

Postări populare de pe acest blog

Cursuri de inot pentru incepatori

Costumul de baie

Bazinul de inot Olimpia